Mar 17, 2014

Daily routines for healthy life


Današnji post želela sam da posvetim svojim dnevnim rutinama koje su krajem prošle godine postale moja svakodnevica i učinile da se osećam neuporedivo bolje nego ranije. Slažem se da je jako teško promeniti način života, okrenuti se zdravijoj ishrani i izložiti se većim fizičkim aktivnostima. Međutim, kada napravite takav rez i krenete sa realizacijom odluka, vrlo brzo shvatite da ste na pravom putu. U nekoliko sledećih koraka, propraćenih fotografijama, predstaviću vam moj savršeni recept za zdrav i aktivan dan.
1. Musli miks - sastoji se od kornfleksa, ekspandiranog pirinča, ekspandiranog ječma sa cimetom, ovsenih i ječmenih pahuljica, papaje i sušene banane. Provereno dobra kombinacija za početak svakog dana!
2. Čaj od đumbira - Odličan napitak koji se konzumira posle doručka (ni slučajno na prazan stomak). Preporučljivo je uzimati ga ujutru i posle ručka (pola litre dnevno). Đumbir je odličan za detoksikaciju organizma i poželjno ga je koristiti ukoliko se bavite nekim sportom. Delotvoran je u borbi protiv masnih naslaga. 
3.Dinamičan dan - biti u pokretu i fizički aktivan tokom dana je i više nego poželjno. Posebno ukoliko imate dinamičan posao pa ste u pokretu i tih nekoliko sati rada. Dakle, što više šetnje, brzog hoda, vožnje bicikla ili rolera mora biti pod tačkom - o b a v e z n o!
4. Pilates - kraj radnog dana završavam vežbanjem u trajanju od sat vremena posle kojih je nemoguće osećati se nikako drugačije do - fenomenalno! Odlučila sam se za pilates i vežbanje svaki drugi dan. Rezultate možete, ukoliko se pravilo hranite, očekivati već posle mesec dana.

Nadam se da ste uživali u mojim dnevnim rutinama koje su mi život promenile na bolje!
S ljubavlju,
Marina

fotografije/photos: Marina
Fitnes centar: Body fashion

8 comments:

 1. Couldnt be more agreed with u dear Mari, ur tips are perfect and the photos are just beautiful. Many hugs lovely!:** <3

  ReplyDelete
 2. Obožavam čitati o dnevnim rutinama drugih ljudi, uvijek me nešto inspirira! :)) I sama već duže vrijeme radim na zdravijem životu i za sad sam jako zadovoljna!

  Inače, super blog!

  ReplyDelete
 3. Hvala ti od srca :)
  Drago mi je ako si u njemu prepoznala nešto lepo i tebi interesantno :)

  ReplyDelete
 4. I ja sam se nedavno okrenula zdravijem režimu ishrane i osećam se mnogo bolje. Vežbam već duže vreme, ali tek otkako sam izbacila određene stvari iz jelovnika videh rezultate.

  ReplyDelete
 5. Super tekst! Svi bi trebali barem korak po korak ici u promjenu životnog stila koji bi nam pružio osjećaj snage i dobrog osjećanja iznutra:)

  ReplyDelete
 6. Ova tema mi se jako svidja, volela bih da se vise bavim tom tematikom nego modom.
  Sta ti kazes? :)
  Pozdravljam te :*

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...