Dec 1, 2017

Beauty Routine at Laguna Spa

Priuštiti sat vremena uživanja i brige o sebi je za svaku ženu od neprocenjive važnosti. Bez obzira da li smo devojke, majke ili bake svakoj od nas prija da opustimo sva čula i prepustimo se uživanju. Isto tako smatram da nam nije potrebno puno da bismo sebi malo ugodili, te vas stoga pozivam da prošetate sa mnom kroz jednu oazu koja je melem za psihički ali i fizički odmor...ili kako bi mi danas popularno rekli "reset". Na ovo putovanje ponela sam punu kozmetičku torbu proizvoda o kojima sam vam već pisala u ovom postu ali sada u želji da prikažem svoju (manje-više) svakodnevnu rutinu nege kože. 
Dan najčešće započinjem umivanjem Marilou Bio organskim gelom za čišćenje lica. Najpre pokvasim lice a zatim nanesem manju količinu proizvoda u ruku i kružnim pokretima prelazim po licu. Stvara se blaga pena koja se nakon 3 minuta vrlo lako spere.
Nakon čišćenja lica gelom, nanosim i Marilou BIO "face scrub" koji uklanja sve mrtve ćelije sa lica i čini je neverovatno glatkom. Ukoliko ste koristili slične proizvode, jasno vam je da je ovaj korak dobro ponoviti bar dva do tri puta nedeljno.
Masku za lice koja je inače zelene boje, koristim jednom nedeljno jer nije potrebno više od toga. Kada je nanesem, ostavim da stoji 3-5 minuta. Koža bude izuzetno zategnuta a posle toga sledi ispiranje. Za razliku od prethodna dva proizvoda, maska se nešto teže ispira ali ništa što ne možete rešiti kroz nekoliko minuta.
S obzirom na to da sam dnevnu kremu potrošila, za negu koristim noćnu kremu pre spavanja, kremu za ruke i mleko za telo. Mojoj koži u potpunosti odgovaraju proizvodi ovog tipa, dakle ORGANSKI -  čiji su sastojci organski proizvedeni na ekološki način, bez štetnog uticaja na okolinu.
Blizu četiri meseca, za kupanje koristim takođe organske proizvode brenda Charlotte Family, o kojima je bilo reči u ovom postu. U pitanju je miris mandarine a izuzetno me je iznenadila pena koju je kupka napravila kada sam uključila đakuzi. Bilo je nešto poput one pene koju napravi "bubble bath" ili loptica koju ubacite kada želite da uživate u toploj kupki sa mnogo pene.
Posebnu zahvalnost za realizaciju ove spa priče, dugujem apartmanu "Laguna Spa" koji mi je omogućio da fotografije izgledaju baš onako kako sam i zamišljala. Ukoliko niste upoznati sa ovakvim konceptom apartmana, posetite sajt na kom možete saznati više o svemu a ja ću se potruditi da vam prenesem svoje najiskrenije utiske.
Reč je o apartmanu koji u svom sastavu sadrži đakuzi kadu pozicioniranu u dnevnom boravku, zatim saunu i toplu klupu, odnosno, tepidarijum. Naravno kompletno opremljena kuhinja, kupatilo i spavaća soba se podrazumevaju. Ono što je meni od presudnog značaja jeste higijena koja je na najvišem mogućem nivou. Obezbeđeni su peškiri (koliko god vam je potrebno) i dva bade mantila. S obzirom na to da se ovaj apartman nalazi na Zvezdari, sve nam je bilo veoma blizu i to na par kilometara udaljenosti od samog smeštaja. Dokaz da su ovakvoj usluzi posvetili posebnu pažnju jeste i to što na stolu možete pronaći spisak svih preporučenih lokala za dostavu hrane. Pored posebnog ugođaja koji sami sebi organizujete, postoji mogućnost da obradujete dragu osobu tako što će vas u apartmanu već dočekati:

  • Intimna večera po vašem izboru
  • Dekoracija stana(sveče,ružine latice,…..)
  • Profesionalna masaža i slično
Dakle sve što vam padne na um, oni će sprovesti u delo!
Ovakvu vrstu smeštaja okarakterisala sam kao - luksuz koji svako može priuštiti. Možda vam naizgled deluje drugačije ali cene boravka u ovakvim apartmanima nisu uopšte visoke. Još jedna sjajna vest jeste ta što oni veoma često poklanjaju noćenje za dvoje u nekom od trenutno raspoloživih apartmana. Na sajtu se nalaze svi koji su u ponudi i sigurna sam da ćete se oduševiti svakim od njih.
Pratite njihove društene mreže i budite u toku sa svim akcijama koje organizuju.
Ne zaboravite da ponesete sa sobom bocu omiljenog vina ili nekog drugog omiljenog pića, jer će upotpuniti ugođaj dok se izležavate u đakuziju i opuštate sva čula. Moj odabir ovaj put pao je na vino vinarije Deurić i njihov neprevaziđeni Talas Beli.

Fotografije: Me & my <3 p="">

2 comments:

  1. Moram ti reci da sam bas uzivala u ovim fotkama. Proizvodi se cine super, jesu li za svaki tip koze ili?
    Meni je bas suva, peruta se.. pa ne znam da li da eksperimentisem malo sa proizvodima za lice ili da se drzim za sad provjerenog.
    No, draga post je odlican! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti draga :)
      Piše da su za svaki tip kože ali ja isto imam suvu kao ti. Ne peruta mi se ali je suvlja i meni baš odgovaraju. Koristim ih od avgusta meseca. Ne znam samo da li imaš priliku negde da ih kupiš. Kod nas se prodaju samo u Lilly drogerijama :*

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...