May 24, 2017

Beauty Products: LLums New In + MakeUp Brushes

Mesec maj je definitivno jedan od onih kada pravimo veliko spremanje u garderoberu, dovodimo u red svoje rutine kada je u pitanju lepota kao što je čišćenje lica i naravno, obnavljamo zalihe proizvoda za lepotu i negu. Kako je maj uvek u znaku mog omiljenog cveća, tako su me ovaj put upravo božuri inspirisali da ton posta ovog tipa bude baš u znaku njihovih boja.

Želela bih da vam predstavim nekoliko noviteta brenda koji možete pronaći u Lilly drogerijama a rec je o LLUMS Cosmetics za koji ste, sigurna sam do sada već čuli. Moram da priznam da sam najviše koristila i isprobavala sve moguće pink nijanse ovih lakova za nokte sa gel efektom. Prvi razlog je što sam trazila najbolji način njihovog nanošenja kako bi što duže ostali na noktima a drugi su naravno sve te fotogenične nijanse koje su se uklapale uz ono što sam imala da fotografišem tokom ovog meseca. Klikom na linkove ispod fotografija možete videti njihovu cenu koja je za postojanost boje od tri dana, sasvim prihvatljiva. 
Savet: Pre nanošenja ovog laka sa gel efektom, prvo premažite nokte nekim običnim bezbojnim lakom. Na taj način će se pokriti sve neravnine. Zatim premažite jedan tanak sloj laka. 
Meni je bio dovoljan jedan premaz za postizanje željene nijanse. 
Lakovi za nokte LLUMS: Tenderness, Bubble Gum, Princess & Splendour
Olovka za oči: Green, Violet & Caffe Latte 
Izdvojila sam ove gore pomenute boje kremastih olovki za oči koje se jako lepo nanose na kapak i kao što možete videti vrlo lepo su pigmentisane. Ono što je meni jako bitno: ne razmazuju se čak ni kada preko njih pređete prstom!
Proizvod OTKRIĆE koji je meni olakšao proces sušenja noktiju jeste upravo ovaj "Super Dry Spray". Razumeće me sve one koje lakiraju nokte pet minuta pre nego što napuste kuću. Nemam naviku ali ni dovoljno vremena da im se posvetim kada bi trebalo pa ih ostavim za kraj. Upravo zato ih često pokvarim ili u još gorem slučaju, ostavim trag na odeći. Nisam ljubiteljka "nail art-a" tako da su proizvodi za brzo sušenje laka, uvek dobrodošli.
Savet: Nakon što nanesete lak u tankom sloju (nipošto debelom), odaljite sprej na udaljenost oko 30 cm i naprskajte. Nije problem ni ako približite malo bliže. Efekat je svakako tu. Lak je potpuno suv kroz minut. Cena mu je oko 160 dinara.
Posle svih varijanti mat ruževa za usne, konačno je došao na red i povratak sjajeva za usne koji ostavljaju onaj fin sjaj i što je najvažnije, ne lepe se. Svi sjajvi su prelepog mirisa, što je meni veoma bitno. Naravno, moj izbor je i ovaj put pao najviše na pink tonove koje podsećaju na one lakove za nokte sa početka posta.
LLUMS bronzer u nijansi Amber & Fiksator za šminku
Kao neko ko ima izuzetno svetao ten, ne volim da koristim bronzer jer smatram da mi ne stoji lepo. Kao što može da se vidi i na fotografiji, ovaj ima prelep sjaj i divno bi izgledao kao hajlajt na preplanuloj koži. Zbog toga je odličan izbor za sve one koji mogu fino da pocrne tokom leta. Ja sam mu našla drugu upotrebu i koristim ga kao senku za oči. Cena mu je sada zaista povoljna.

Što se tiče fiksatora za šminku, volim da ga nanesem kada mi je potrebno da mi šminka traje malo duže i kada se našminkam za neku posebnu priliku. Pre njega sam koristila Aurin fiksator koji mi je sve manje odgovarao vremenom. Ne volim osećaj na licu nakon nanošenja koji je isti kao da sam naprskala lak za kosu.
LLUMS Fixing Spray ne ostavlja takav efekat i zbog toga ima ogroman plus. Redovna cena mu je 399 din. a za online naručivanje imate i popust.
Na Facebook stranici sam vam već spomenula ove četkice u želji da ih poklonim u nekom narednom periodu. Koristim ih sada već više od mesec dana i u potpunosti su mi zamenile prethodne. Odlično nanose praškaste proizvode. Četkica za puder u prahu je istog ranga i kvaliteta kao Too Faced Mr. Right što me je zaista oduševilo. U setu se nalazi još i četkica za rumenilo, konturisanje, korektor, hajlajter, blendanje i nanošenje senki za oči, obrve, raščešljavanje trepavica i obrva i četkica za ugao oka. Imaju zaista moju toplu preporuku kako za vizuelni izgled tako i za odličan kvalitet.

Četkice za šminkanje/Makeup Brushes: Rosegal (here)

Nadam se da su vam se dopali moji majski favoriti i noviteti  koje sam isprobala. Biće mi drago ukoliko sam vam olakšala izbor prilikom kupovine nekih od pomenutih proizvoda.
Do sledećeg čitanja, mnogo vas pozdravljam.
__________________________________________________________
Fotografije/Photos: Marina, The Book of Happiness




16 comments:

  1. Jako dobri proizvodi,a koliko mogu da primetim i jako pristupacni...do sada nista nisam koristila od LLUMS proizvoda...ali cu se svakako potruditi da nabavim neki.. 💋💙

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jeste, zaista su pristupačni i sasvim korektnog kvaliteta. Nadam se da ćeš izabrati za sebe nešto lepo :*
      Hvala ti na komentaru :)

      Delete
  2. Nikako da probam neki LLUMS proizvod, a već duže vreme samo najpozitivnije komentare slušam o njima. Bronzer mi se posebno dopada. :)

    Giveaway je na mom blogu -------> Fashion, Beauty and Style

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ukoliko imaš sklonost da fino pocrnih tokom leta, ovakav bronzer će biti savršen za tebe :)

      Delete
  3. Imaju lepu paletu boja,videla sam neke vec,ali ja zelim sprej :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sprej je za mene spas :)
      Nema više ubrljanih noktiju zbog moje sklonosti da ih ne lakiram na vreme :)
      Javi utiske ako ga probaš :)

      Delete
  4. Kako su samo divne fotografije!!!

    ReplyDelete
  5. Nisam znala da su LLUMS proizvodi tako pristupacni i povoljni. Izgledaju obecavajuce, veoma elitno i koristno. Sjajno si nam ih predstavila, slike su sjajne.

    Visit me, Gothic

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti puno :)
      Baš mi je drago što ti se dopadaju. Potrudila sam se :)
      Jeste, pristupačni su zaista. Što bi se reklo, za svačiji džep :)

      Delete
  6. Sjajan post i jako mi se dopadaju tvoji noviteti. Koriim Llums bronzer ali kao hajlajter jer je meni previše svetao. :)

    https://mojsminkeraj1.blogspot.rs/2017/05/summer-casual-outfit.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Draga Svetlana, hvala ti na komentaru :)
      Ja sam dosta svetla i nisam baš vešta u nanošenju bronzera. Eto odlučila sam da ga koristim kao senku i baš mi se sviđa kao takav :)

      Delete
  7. Super post draga. Clan sam tvog bloga pa uzvrati ako zelis.

    justindream004.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala što si tu :)
      Pridružila sam se, naravno :)

      Delete
  8. Great post!

    You have a nice blog!

    Would you like to follow each other? Let me know on my blog with a comment! ;oD

    Have a great day!

    xoxo Jacqueline
    www.hokis1981.com

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...