Jan 31, 2017

Elegant Bomber Jacket? Yes or No?

Nerado priznajem da je ovaj post dugo čekao svojih pet minuta. Iz nekog razloga, ništa mi nije polazilo za rukom. Iako nisam jedna od onih koje se žale, moram da se pomirim sa činjenicom da zaista postoje ti dani kada ti je teško da se pokreneš i završiš započeto.
Koji mesec kasnije, i dalje volim ovu razigranu kombinaciju koja bez obzira na to što je crno bela ima tu potrebnu dozu dinamike. Razlog tome je svakako "bomber" jakna obično svrstavana u sportske odevne komade ali ne i u mom slučaju. No svakako, ona je još jedan od odgovora na pitanje zašto obožavam online kupovinu. Često kod nas ne uspevam da pronađem tako neobične dezene koji su nosivi i na ravnu obuću i na nešto višu potpeticu. Ukoliko vi imate predloge ili neke zanimljive adrese gde pronalazite nešto slčno, slobodno mi pišite.
Definitivno glavni detalj posta predstavlja još jedan divan JellyFish Art model torbe koji sam izabrala u želji da zaokružim ovu kombinaciju na pravi način. Moje utiske o ovom meni izuzetno dragom brendu iz Niša, mogli ste da pročitatate u ovde.
Za kraj sam ostavila nešto za šta sam i sama prvi put čula. U pitanju je prsten koji je ručno izrađen, ni manje ni više nego od escajga! Da, dobro ste pročitali. Ovim interesantnim zanatom bave se dve divne sestre koje se zovu Sestre Art. Hvala svima vama koje ste učinili moju 2016. bogatijom za ovakva poznanstva.

_____________________________________________________
Jakna/Bobmer Jacket: Romwe
Torba/Bag: JellyFish Art 
Prsten od escajga/Ring: Sestre Art

Fotografije: Vladimir Gašić - StreetFasion101 blog

5 comments:

  1. Meni se sviđa jakna, baš je zanimljiva.
    Milena

    ReplyDelete
  2. Marina draga, vrlo interesantan autfit. Ja sam veliki ljubitelj bomber jakni tako da mi se ista svidja i u ovom izdanju. Ja smatram da ti odlicno stoji i verujem da ces je cesto nositi iako je elegantna.

    Gotičarka

    ReplyDelete
  3. Love the bag and the jacket is so cool!

    www.fancyfashioncastle.com

    ReplyDelete
  4. Jako lepa kombinacija draga Marina! Dopada mi se i jaknica, a pogotovo torba koja je, čini mi se, jako kvalitetna i nosiva.
    Cmok

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...