Apr 12, 2017

Purity Box April - prvi utisci & nagrađivanje


Mesec mart bio je u znaku nekih lepih saradnji koje su svoju realizaciju dočekale u aprilu. Jedna od njih je i ta da moje fotografije od sada možete videti na društvenim mrežama PurityBox-a. Ukoliko niste upoznati sa ovakvim konceptom, približiću vam ga malo bolje. Dakle, u pitanju je kutija na koju možete da se pretplatite i ona vam stiže na kućnu adresu u vreme naznačeno na sajtu, prilikom kupovine. Njega čine izuzetno kvalitetni, pažljivo odabrani proizvodi za negu kože lica, tela ali i negu kose. Purity tim vam nudi tri opcije: Classic box, Kid box i Weekend. 
Danas vam prenosim svoja iskustva sa Weekend Box-om koji sam imala priliku da fotografišem. Ovo je ujedno moj prvi susret sa svim ovim proizvodima i zaista nisam imala apsolutno nikakvo mišljenje o njima pre samog korišćenja.
Weekend Box obuhvata:
  • Keims šampon za kosu od 250 ml.
  • Keims kupku za telo ili Kemis regenerator za kosu od 250 ml.
  • Coco Natural Cosmetics krema za telo (prirodni preparat odličan za suve pete i laktove)
  • Keims labelo sa mirisom masline ili mimoze
  • Keims puter za telo 200 ml.
  • Nikel koncentrat za celulit 200 ml.

Pre nego što vam prenesem utiske o samim proizvodima, želela bih da kažem koju reč o svom stavu prema tome koliko smatram da je značajno čuvati kožu. Veliki sam protivnik preteranog izlaganja suncu i naravno odlasku u solarijum. Koža, kao najveći organ našeg tela, pamti kako smo se prema njoj ponašali prvih 30 godina života, a zatim nakon toga, počne da nam vraća istom merom. Fascinantna mi je bila izjava devojke koja je došla u kozmetički salon sa namerom da ide u solarijum. Sasvim slučajno sam čula njen problem dok sam čekala kozmetičarku da završi tretman lica na koji sam došla. Obratila joj se sa problemom da joj se zbog solarijuma koža ljušti, peruta i neverovatno je suva. Tražila je neki preparat koji bi joj to sve rešio. Nakon toga, otišla je na novih 10-15 minuta prženja. Nejasno mi je zbog čega svesno uništavati kožu koja usled dejstva štetnih UV i UVB zraka, ubrzano stari i postaje upravo onakva kao što ju je pomenuta devojka opisala. Razmislite, da li je vredno težiti atraktivnom izgledu koji danas nažalost podrazumeva taman ten i uništiti kožu dovodeći u opasnost sopstveno zdravlje. Razmislite dobro pre donošenja ovakve odluke!

UTISCI
Moje najveće oduševljenje su dva proizvoda sa fotografije iznad. U pitanju je puter za telo španskog proizvođača kozmetike Kemis i Nikel koncentrat za celulit i učvršćivanje kože. Ovo proizvodi koje koristim svakodnevno poslednje dve nedelje te sam zbog toga imala priliku da se u potpunosti uverim u njihovo dejstvo. 
Nikel koncentrat protiv celulita i učvršćivanje kože nanosim na butine i mesta na kojima imam tragove celulita koji se značajno povukao posle promene režima ishrane. Koža je posle dve nedelje značajno čvršća s tim da od fizičkih aktivnosti primenjujem jedino vožnju bicikla, bez bilo kakvih drugih treninga. Tekstura i miris su mu fantastični. U pitanju je osvežavajuća citrusna nota pomorandže koja je veoma prijatna na koži. Sadrži još i alge spiruline, kofein, karnitin i grepfrut.
Keims puter nanosim na ostatak tela gde nisam namazala Nikel koncentrat. Koža je nakon nanošenja putera neverovatno nežna i glatka a miris je fantastičan. Volim tu blagu a nenametljivu notu jasmina koja neodoljivo prija mom čulu mirisa. Sadrži maslinovo ulje i Carite maslac koji deluju umirujuće i obezbeđuju onu neophodnu hidrataciju.
"Mirisi cveća, mente, makadamije i maslina za prolećni april. Za zdravu kosu i nežnu kožu tela ovog leta..."
Keims šampon za kosu sam koristila samo jednom i iznenadila sam se kako mojoj kosi prijaju sastojci poput mente i makadamije. 
Keims kupka za tuširanje takođe sadrži mentu i makadamiju a koža je nakon tuširanja baršunasta i nežna. 
Coco Naturals Orange kremu za telo još uvek nisam probala.
Keims labelo sa mirisom masline ima lepu teksturu ali mi miris ne prija.
NAGRAĐIVANJE
U saradnji sa PurityBox-om, poklanjamo vam 2 Weekend Purity Box-a. Vrednost jednog iznosi 4900,00 dinara a u toku sutrašnjeg dana bićete u mogućnosti da se prijavite ovo vredno darivanje.
Fotografije: Marina, The Book of Happiness

7 comments:

  1. looks like a great box! such beautiful photos.

    ReplyDelete
  2. Fotografije su ti uvek predivne, kao i stil pisanja.
    Pogledaj moj blog ako zelis: majalivinglife

    ReplyDelete
  3. Predivne su fotke bas mi se dopadaju ❤❤! Jedva čekam to darivanje, već dugo želim purity box ❤❤
    Novi post perfecthigh136.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. I ja bežim od sunca. Naravno, neminovno je da me nekad zakači, ali trudim se da se sklanjam što više i obavezno se mažem. Nisam nikad naručivala ove kutije, vidim da su utisci kod većine devojaka pozitivni.

    ReplyDelete
  5. Odlican post, osim sto su fotke preslatke, odlican je i prateci tekst. Divan sadrzaj kutije <3
    xoxo
    sparklyget.blogspot.rs

    ReplyDelete
  6. Predivan post, bas kao i tvoj blog! :)
    Poseti moj blog ukoliko zelis:
    cleopatrassecret.blogspot.rs

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...