Mar 13, 2017

Moj idealan poklon - Top 5 favorita

Kao neko ko uživa u poklanjanju i odabiru poklona, bilo da su za nekog meni bliskog ili nekoga koga uopšte ne poznajem, imala sam potrebu da napišem jedan ovakav post. Mislim da nam često nedostaje ideja kako da na lep i kreativan način nekim znakom pažnje, kažemo koliko nam ta osoba znači i koliko je zapravo poznajemo. Imali ste priliku da u ovom i prethodnom mesecu uživate u divnim nagrađivanjima koje sam organizovala, pa evo prilike da vam dam nekoliko predloga kako i vi da usrećite vama dragu osobu.
1. "Nikada ne možeš imati previše šminke". Ja definitivno jesam jedna od onih koja stoji iza takvog stava. Najviše volim da obradujem sebe šminkom koju ne mogu da kupim u Srbiji pa zamolim nekoga ko putuje da mi kupi ono što to mi se dopadne kod pojedinih brendova. Međutim, bilo da je neki brend iz drogerija dostupan kod nas ili neki inostrani, smatram da sa ovakvom vrstom poklona nema greške.
2. Rekla bih da su sveće moja opsesija. Imam one koje ljubomorno čuvam i ne želim da zapalim. To su sveće koje služe za dekoraciju nekog kutka u sobi. Činjenica je da će me sveća obradovati čak više od čokolade. 
3. Često sam vam na blogu pričala o onim najličnijim poklonima koji su možda i najvredniji. Jedan takav vam predstavljam danas a delo je sjajne devojke koja je završila arhitekturu i ima neverovatan osećaj za dizajn. Ona se zove Aleksandra i bavi se izradom personalizovanih kutija koje imaju tu moć da prenesu snažnu poruku i ostave bez daha onoga kome je namenjena. Ova dvadesetčetvorogodišnja kreativna dama, kaže da je oduvek volela da se bavi izradom maketa te da je ovakav hobi bio negde i logičan sled događaja. Sjajno je kada hobi preraste u posao i kada imaš tu moć da svojim radom usrećiš druge i preneseš one najskrivenije emocije kroz nekoliko fotografija upakovanim u ovu jedinstvenu kutiju. U skladu sa mojim blogom, nastala je "Kutija sreće" koju je Aleksandra dizajnirala nakon što sam ja odabrala fotografije koje bih želela da se nađu u njoj. Možete da birate boju kutije, broj fotografija, veličinu i predložite ukoliko imate još neku ideju. Dovoljno je samo da joj pošaljete vaše najdraže fotografije a ona će se pobrinuti za sve ostalo. Ovakav znak pažnje je zaista NEPROCENJIV! 
Više radova i način kako izgleda otvaranje kutije, možete pogledati na njenoj stranici "Ideas AreBulletproof"
4. Engleski brend dostupan na našem tržištu za vas sada više nije novost, s obzirom na to da ste imali priliku da ga osvojite. U pitanju je Baylis & Harding set koji se sastoji od kupke i losiona za telo. Po mom skromnom mišljenju smatram da su ovo najlepše upakovani proizvodi kod nas a reakcije svih onih koji su se prijavili, potvrđuju da imam mnogo istomišljenika. Naravno, prelepa pakovanja prate i divne mirisne note, čak i neke kombinacije mirisa na koje mi možda nismo navikli a mirišu sjajno. Njihovi proizvodi su dostupni u DM marketima i pojedinim drogerijama a postoji mogućnost poručivanja i putem njihove Facebook stranice. Tamo se naravno nalaze i ostali sjajni proizvodi koje možete pronaći na gore navedenom linku.
5. Moj pozitivdžija tim je jedan od onih koji nam ne dozvoljavaju da zaboravimo na pozitivne misli i pregršt razloga za sreću. Ukoliko do sada niste čuli za ove dve devojke koje dizajniraju i izrađuju šolje, jastuke i rokovnike, obavezno svratite u njihov onlajn kutak i bacite pogled šta nam to sve nude. Jastuk ovakvog natpisa i jedna ruža za dobro jutro, sigurno je poklon koji govori više od reči. Momci, ukoliko ne znate kako da oduševite vašu lepšu polovinu, verujte mi na reč da će je ovakav gest raspametiti.

Fotografije: Marina, The Book of Happiness

8 comments:

  1. Ja sam ocarana poštom, malo je reći da su fotografije savršene, kao i sam tekst S A V R S E N O ! ❤❤❤

    Novi post perfecthigh136.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Baš lep post draga Marina! I ja volim ovakve slatke stvarčice i da poklanjam, a i da primam. Nisam do sada imala prilike da čujem za devojku što pravi ove divne personalizovane kutije, tako da su od sada definitivno na mojoj listi želja.
    Lep dan ti želim,
    Cmokić

    ReplyDelete
  3. Veoma interesantna tema za post! Stvari koje si anvela su po mom ukusu, te bi i zaista bile predivan poklon i za mene! Uzivala sam citajuci, slike su predobre!

    Gotičarka

    ReplyDelete
  4. Divne fotografije, kutija mi se najviše dopada. Sad drage osobe znaju šta da ti poklone kad se ukaže zgodna prilika.
    Ja, recimo, ne volim da nagomilavam šminku, ali zato knjige :-D Svi imamo neku slabu tačku.

    ReplyDelete
  5. Slike su jednostavno očaravajuće, kao i sam blog. Prvi puta sam ovdje, ali svakako me očekuj još! Ove 'eksplodirajuće' kutije su jedna od najboljih ideja koje sam ikad vidjela, ali i napravila bliskoj osobi!

    kalxpsia.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. Divne fotografije i divni opisi ☺
    Sladja Tinkerbell

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...