Mar 22, 2017

MArt by Nina - Spring Fever (Giveaway)

Prošlo je tačno dve godine od kada sam sasvim slučajno otkrila devojku koja stoji iza tada tek osnovanog brenda - MArt by Nina, Ninu Kranjčević. Na samom početku karijere, oslikavala je majice i košulje. Poslala sam joj svoju omiljenu modnu ilustraciju koju je uvećanu, prenela na majicu i oslikala je u originalu. Oduševljeno sam gledala u njen rad koji je na moju adresu stigao u roku od tri dana. Njen talenat, volja i snaga da potpuno sama pokrene svoju modnu priču bio je za mene pravo osveženje u moru istih dizajnera i onih koji sebe nazivaju umetnicima, bez nekog velikog pokrića. 
Moram da priznam da sam danas, nakon dve godine, neverovatno ponosna na njen uspeh. Otvorila je svoj modni atelje u centru Novog Sada a ponudu je proširila na oslikavanje haljina, bluza, mantila. No pored svega, prepoznatljiva je po tome što na tkaninu prenosi sve moguće gradove koje poželite da ponesete. Takođe, Nina je za vas pripremila jednu suknju koju ćete izabrati po želji a nalazi se na fotografijama u nastavku posta.
Svoje omiljeno godišnje doba odlučila sam da dočekam odabirom takođe jedne Ninine ručno oslikane haljine koja je izuzetno prijatna i udobna za nošenje. 

Ovaj post je poseban po tome što sam u njemu ugostila još jednu divnu damu koja se pobrinula za nešto drugačiju šminku od one na koju ste navikli na mojim fotografijama. Ona je po struci diplomirani komunikolog , a po opredeljenju profesionalna šminkerka iz Beograda. Predstavljam vam Ninu Biberčić, devojku koja je ovaj posao podigla na jedan viši nivo i fascinirala me svojom predanošću i ljubavlju prema poslu koji radi izuzetno pedantno. Sjajne vesti stižu i iz njene šminkernice a to je da ćete sutra putem aplikacije Instagram, moći da se prijavite za učešće u nagradnoj igri u kojoj je poklon - profesionalno šminkanje.
Postavila sam joj nekoliko pitanja i prenosim vam njenu priču kroz par redova. 
1. Kada si počela da se baviš šminkanjem i kako si otkrila tu svoju ljubav?
- Šminkanjem se bavim osam godina i nikada nisam mislila da će ono postati više od hobija. Ljubav prema istom je počela mnogo ranije. Verovatno onog momenta kada sam mami otvorila ceo YSL touche eclat hajlajter koji mi je poslužio kao "podloga" za mrtvu prirodu oslikanu na papiru koja je takođe bila "oslikana" Diorovim senkama. Od tog nemilog događaja sve vrste vežbanja, nastavile su se na licu."

2. Koje proizvode/brendove koristiš prilikom šminkanja?
- Smatram da svaki brend uvek ima svoj "zvezda" proizvod te stoga koristim veoma različitu kozmetiku. Izdvojila bih svakako MAC, Dior, Clinique, Shiseido, Anastasia Beverly Hills, Huda Beauty, MakeUp Forever, Too Faced, Laura Marcier, Guerlain i naravno Chanel. 

3. Koga si imala priliku da šminkaš od poznatih ličnosti?
-  Do sada sam imala sreću da upoznam divne ljude kroz rad. Neki su kasnije postali deo mog privatnog života ili veliko iskustvo vezano za različit tip šminkanja i dinamiku. Imala sam priliku da sarađujem sa glumcima, pevačicama, voditeljkama, foto modelima, beauty i modnim blogerima ali i velikim brojem sjajnih mladih ljudi i maturantkinja. Neka od imena koje bih izdvojila su: Dušica Spasić, Kristina Radenković, Slađana Tomašević Saška Janković, Nikolina Kovač, Hristina Vuković, Darija Dželetović, koja mi je posebno draga i mnogi drugi.
4. Šta preporučuješ kada je u pitanju nega kože i koji je to proizvod u koji vredi uložiti novac?
- Nega je neizostavno najbitniji preduslov za dobru šminku jer je zdrava koža najbolje platno za dodatno isticanje svega lepog što svako od nas poseduje. Posle 25-e godine, antirid je obavezan deo dnevne rutine kao i kremice za prve bore. Maramice za šminku zamenite micelarnom vodom i tupferima koliko već sutra. Koliko je važan kvalitetan puder, toliko je važna i odgovarajuća krema. Tu zaista ne treba štedeti jer koža upravo ono što se prvo vidi na vama.

5. Reci nam šta će to biti aktuelno ovog proleća kada je u pitanju šminkanje?
- Što se tiče trendova u šminkanju, "cut crease" i dalje kao tehnika ostaje na prvom mestu a što se tiče boja to su oranž i crveni tonovi i podtonovi. Rumenilo je svakako "must" i hajlajteri naravno. S obzirom na to da se sjajevi vraćaju na velika vrata, ovog proleća bi svaka od nas trebala da ima po jedan u torbi. Nude look je i dalje aktuelan.
***Jednu od ove tri predivne suknje (ili neku sličnu) moći ćete da izaberete po želji, u toku sutrašnjeg dana***

_____________________________________________________________________________
Haljina/Dress: MArt by Nina / Instagram Adresa: Dunavska 23, Novi Sad
Cipele/Shoes: Taleja Italian Ankle Boots - Obuća Orange 
Torba/Bag: Marina Galanti
Fotografije/Photos: Tinkerbell of Laka
Edit: Marina, The Book of Happiness
Fotografije modnog studija/Fashion Studio Photos: Marina, The Book of Happiness



11 comments:

  1. Such a lovely dress + photography
    http://dimplekhadi.blogspot.com/2017/03/rose-gold-silky-duster-coat.html

    ReplyDelete
  2. Never seen those pic before, it looks really cute and girly! They are really cute! You will like to see more fashion from here.

    ReplyDelete
  3. Malo je reci da sam odusevljena ovim postom! Sjajne fotografije"!

    Gotičarka

    ReplyDelete
  4. Divna haljina a i suknja!

    ReplyDelete
  5. Suknja je predivna! ❤❤

    https://aandymm.blogspot.rs

    ReplyDelete
  6. such a pretty dress. love the print!

    ReplyDelete
  7. Suknje su tako prekrasne! Svaka čast Nini.

    ReplyDelete
  8. SLike su me odusevile draga.
    A suknje su fenomenalne :D

    http://badassvampire.blogspot.rs/

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...