Apr 20, 2016

Serbia Fashion Week: Showroom Moments & SFW Shooting


Šesto izdanje Serbia Fashion Week-a, propratila sam kroz dva meni vrlo draga posta. Danas ću se osvrnuti na Showroom koji se nalazio u holu Master centra Novosadskog sajma i koji je bio otvoren za sve posetioce koji su želeli da vide šta je to što su izlagači pripremili za ovu sezonu. Tu su se pojavila i neka nova imena koja su me oduševila svojim modelima i dizajnom modnih kutaka. Posebnu pažnju privukla mi je Novosađanka Adriana Dobrović koja se potpisuje kao AdrianA. Ima nešto zaista posebno u njenim ženstvenim, nosivim kombinacijama koje naglašavaju tu romantičnu stranu nas, koje se tako osećamo. Adriana je za jedan crnogorski portal prokomentarisala svoje pojavljivanje u SFW Showroom-u: "Pojavljivanje na Serbia Fashion Week-u, jednom od najuticajnijih modnih manifestacija u našoj zemlji je za mene svakako uspeh. Ideja za učestvovanjem i izlaganjem svojih kreacija u Showroom-u imala je za cilj bliže upoznavanje brenda AdrianA sa klijentkinjama".

Sledeći favorit je švajcarsko-italijanski brend Dress-mee koji je jedinstven ne samo po svojoj savršenoj modnoj liniji koju smo imali priliku da vidimo pretposlednjeg dana Fashion Week-a, već po još nečemu, nama blogerima vrlo bitnom. Organizacija ovogodišnjeg izdanja SFW, nam je omogućila da odaberemo bilo koji model iz Showroom-a i fotografišemo se na krovu Master centra sa zvaničnim fotografom ove modne manifestacije. Naravno, sasvim slučajno većina devojaka izabrala je upravo Dress-mee brend jer smo se verovatno najviše pronašle u njihovim modelima. Bilo je zaista sjajno gledati reviju tri dana nakon fotografisanja i posmatrati modele koje smo prethodno odabrale za sebe.
Na kraju posta, možete videti kako nas je video Bojan Čokić, zvanični fotograf Serbia Fashion Week-a.
S ljubavlju,
Marina
Serbia Fashon Week Editorial by Bojan Čokić

___________________________________________________
Fotografije: Marina, The Book of Happiness
Serbia Fashion Week fotografije: Bojan Čokić
Haljina: Dress - mee

7 comments:

  1. Beautiful post!!!!
    Would you like to follow each other? let me know and I follow you back.
    Besos, desde España, Marcela♥

    ReplyDelete
  2. Zaista prelepo! Posebno me je odusevila haljina koju si izabrala. Vidi se da je izradjena od kvalitetne cipke i savrsenog je kroja. Divno ti stoji i super si je uklopila sa cipelama i bojom karmina.
    Veliki pozz

    ReplyDelete
  3. savrseno Marince, prelepa si.. <3

    ReplyDelete
  4. Hej, nije što se znamo ali stvarno su ti dobre fotke! :D

    ReplyDelete
  5. Prelepa haljina izgledas divno :)
    www.ivanasworld.com

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...