Feb 12, 2016

City Break Apartments - Dorćol Apartment story


Dok su mnogi sumirali svoju 2015. godinu, ja sam se bavila planiranjem prvog meseca 2016. Ideje koje mi neprestano prave pometnju i prepliću se, ovaj put su napravile savršen sklad. Sve se desilo upravo onako kako sam zamišljala. Kada bih morala da kažem na čemu sam zahvalna prethodnoj godini, vešto bih preskočila taj odgovor. Međutim, priželjkivala bih pitanje - na čemu mogu da zahvalim januaru ove godine? To bi definitivno bilo jedno divno poznanstvo sa neverovatno talentovanom i kreativnom devojkom Aleksandrom, koju sigurna sam, pratite na instagramu pod nadimkom @withinstalovealex. Vreme koje smo provele radeći na ovoj priči, bilo je zaista neprocenjivo a nadam se da ćemo vam istu tu atmosferu uspeti preneti u tri posta koja možete da očekujete u narednom periodu.

Pokretač celokupne ideje i ono što nam je dalo tu najbitniju inspiraciju, bio je City Break Apartment u kom smo boravile. U skladu sa našim ukusom i ljubavlju prema svetlim, modernim enterijerima, odlučile smo se za apartman Dorćol. On se nalazi u ulici Cara Dušana 86, tačno naspram crkve Aleksandra Nevskog. Odmah "iza ćoška" nalazi se boemska četvrt Skadarlija, koju ne možete promašiti.
Izuzetno ljubazno osoblje City Break apartmana, dočekalo nas sa osmehom uz sva neophodna objašnjenja a posebno me je fascinirao njihov profesionalni odnos prema gostima.
Kada dođete u ovaj divno ušuškan prostor Dorćol apartmana, zaljubićete se na prvi pogled. Na svega 45 kvadratnih metara, nalazi se mala kuhinja, prostrana dnevna soba, kupatilo i spavaća soba sa predivnim bračnim krevetom. Želim pre svega da napomenem da razlika u lepoti ovog prostora koji možete videti na fotografijama na njihovom web sajtu, i onom što ćete tamo zateći - ne postoji (osim u dodatom cipelarniku u predsoblju). Ne znam da li ste imali priliku da vidite savršeno uređen ambijent hotela a kada odete, budete potpuno razočarani u ono što ste zatekli. To je još jedna situacija koja me je zaista oduševila. Ogroman plus takođe mogu da dodam na svim detaljima kojima su se posvetili. Na policama možete pronaći rečnike stranih jezika, karte Beograda, uputstva i objašnjenja koja su potrebna strancima kako bi se sporazumeli, brojeve taksi udruženja i slično. Takođe, naglasila bih da ukoliko želite da odsdnete u ovom apartmanu a hoćete da npr. kuvate, imaćete aspolutno sve što vam je potrebno. Počev od posuda za kuvanje, seta za ručavanje, escajga pa sve do kuhinjskih aparata. Dakle, apsolutno sve vam je na raspolaganju. Higijena, koja je meni od presudnog značaja, bila je na najvišem mogućem nivou. Udobnost, komfor i atmosfera, može se meriti sa onom koju osećate i kod kuće. Sve u svemu, jedno zaista divno iskustvo i vrhunski ugođaj.
City break apartmane, između ostalog, možete rezervisati putem Booking.com servisa za rezervacije.

U narednom postu, biće više reči o tome kako smo Aleksandra i ja pretvorile ovaj enterijer u našu modnu priču i na koji način smo ga oblikovale prema našim zamislima.
Hvala apartmanu Dorćol što je bio tako fotogeničan model i našao se ispred naših objektiva.
Do sledećeg posta...
S ljubavlju,
Marina

__________________________________________________________
City Break Appartments: Web sajt
                                         Facebook stranica
Medenjaci/honey cookies: Renata Vidić - Rendzi Cookies
Haljine/Dresses: DNK Code by Danka Karović
Cvetni aranžman/Flower box: Flower House
Fotografije/Photos: Marina, The Book of Happiness & Aleksandra, WithInstaLoveAlex
Ovde možete pogledati i Aleksandrinu prvu priču: link

13 comments:

  1. Pa ovo je preprepredivnoooo..Zastaje dah ❤ od lepote..

    ReplyDelete
  2. Kako ti to divno srocis i upakujes! <3
    Radujem se nekoj narednoj avanturi, bilo je zadovoljstvo saradjivati sa ovako pro ekipom :DD

    ReplyDelete
  3. Prosto očaravajuće draga Marina! Radujem se i narednim postovima koje nam pripremate :-) Već sam spomenula na blogu kod Alex da nisam ni slutila da se ovakva lepota od apartmana nalazi u mom kraju. Bas za svaku preporuku svim gostima Beograda :-) Sve je savršeno,kako ambijent,tako i detalji,kolačići i vas dve princeze u fenomenalnim haljinama kao iz bajke.
    Ps. Hehehe zovite me naredni put da vam se pridružim

    Cmok

    ReplyDelete
  4. Gorgeous pictures hun ! Classy post :) x

    Love, D x

    http://idorottka.blogspot.co.uk

    ReplyDelete
  5. Divan ambijent, još lepše predstavljen. Jedva čekam nastavak ove "priče" :).

    ReplyDelete
  6. Savršenstvo! Koju kameru koristiš? ♥

    fashionholicyeahh.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Draga,
      izvini što tek sad odgovaram.
      Koristim Canon EOS 600d i dva objektiva 18-135mm i 50mm.

      Delete
  7. Love all the Pictures they look incredible!

    Please check my Blog!! :)

    http://www.alessabernal.com/

    Alessa Bernal :)

    ReplyDelete
  8. Predivne fotografije :)
    www.ivanasworld.com

    ReplyDelete
  9. Ispratila sam na instagramu ovu vašu bajku. divno zaista, i svaka čast za obe :))

    ReplyDelete
  10. Love the interior of this apartment. Cool.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...