Jan 31, 2016

Sweet Tea Time


Verujem da je mnogima poznata ona situacija da kada nešto vizuelno zamisle, ne priznaju drugačiji krajnji rezultat. Tako je bilo i u slučaju ovog posta. Predugo je čekao svojih pet minuta i prošao kroz određene poteškoće i naravno, naišao na moje veliko nezadovoljstvo. S obzirom na to da mi je kvalitet apsolutno uvek iznad kvantiteta, nisam mogla da vam ga prikažem dok ne budem potpuno saglasna sa njegovim izgledom. 
Čitava priča i sama ideja, počela je da se razvija onog momenta kada sam ugledala ove savršene porcelanske tanjire puder roze boje sa zlatnim tufnama. Zatim su se na njih nadovezale šolje, salvete i jedna sveća, čisto da upotpuni ugođaj. Tu sam se zaustavila, smatrajući da bih preterala ukoliko bih imala apsolutno sve što obuhvata ova "Chocolaterie Paris 1889" kolekcija. Svi tanjiri su iste boje i imaju na sebi četiri različita muffin kolača. Dok se set šolja sastoji od dve bele šolje i dve u boji tanjira. Salvete takođe imaju odštampana sva četiri muffin-a tako da ih možete okrenuti onako kako želite. Moram da se zahvalim divnoj devojci iz prodavnice MaFino gde su i kupljeni, koja je izašla u susret mojim zahtevima.
Sledeća stavka, bili su mafini. Kako drugačije bez njih? Smislila sam šta želim i svoje zamisli prenela sjajnom timu Muffin club-a, o kom ste već imali prilike da čujete na mojim stranicama. Dogovorili smo se oko izgleda, boja i vrste kolačića. Odlično je što vam pružaju mogućnost odabira ovih tzv. kapica koje idu na mafine pa oni mogu biti izrađeni i ispisani po vašoj želji. U svojoj ponudi imaju zaista širok asortiman slatkiša pa požurite na njihovu stranicu. Sigurna sam da nećete ostati ravnodušni. Tako da, još jedno veliko hvala ide ovom slatkom timu.
Poslednja i najdraža stavka ovog mog malog projekta pod nazivom "Čajanka", odnosi se na one sa kojima želite da podelite ovakve trenutke. Nas četiri smo uživale u gutljajima omiljenog čaja i ukusu kolača a nadam se da ćete vi moći bar na trenutak da osetite šarm Pariza na mom stolu.
S ljubavlju,
Marina
"Come, let us have some tea and talk about happy things".
_______________________________________
Mafini i keksići/Muffins and cookies: Muffin Club
Tanjiri, šolje, salvete i sveća/Plates, cups, napkins and candle: MaFino 
Fotografije/Photos: Marina, The Book of Happiness

16 comments:

  1. Zaljubljena sam u tvoje fotografije :)

    ReplyDelete
  2. Ne bi imalo smisla da ne prokomentarisem :D
    Predivno, mafini su tako slatki, a o tanjirima i soljamo da ne pricam :D

    ReplyDelete
  3. Sve je divno, slatko i sneno :-) Zaista me vraća mislima u moj omiljeni grad Pariz :-)
    Cmok

    ReplyDelete
  4. Sooo sweeeettt!!
    Love it gorgeous!
    Check my new post*
    www.a-be-atriz.com
    xx, A Be-atriz

    ReplyDelete
  5. Prelepe fotografije. Pravi si umetnik!!!!

    ReplyDelete
  6. I am forever repeating myself here but your pictures give me life. Such beautiful white photography - just gorgeous :)

    http://www.idorottka.blogspot.co.uk

    ReplyDelete
  7. Yumm! Everything looks so delicious! And your pictures are gorgeous :)

    xo, mikéla / simplydavelyn.com

    ReplyDelete
  8. Divne su slike! :) Svetlost je odlična, sve se jasno vidi, uredno, slatko i sa ukusom. :) Pogledaj moj blog littleboxofhappiness.blogspot.rs , tek sam se pridružila. :)

    ReplyDelete
  9. Bože koliko sve izgleda božanstveno i predivno. Ti si stvarno pretalentovana i ove fotografije su FANTASTIČNE! O kolačima neću ni da komentarišem jer prosto izgledaju prelepo i preukusno. Sve pohvale Marina!

    Novi post ---> *OVDE* ! :)

    ReplyDelete
  10. Divne fotke! Ja sam oduševljena! :) ♥

    Molim te, isčlani se i ponovo učlani u moj blog, ako želiš da i dalje primaš obavještenja (promijenila sam link bloga). Mnoogo bi mi značilo! -> innisall.blogspot.com ♥

    ReplyDelete
  11. Koliko divote u jednom postu! <3

    ReplyDelete
  12. That seems like an amazing get away :)

    I'm a new blogger and would love it if you could check me out.

    JOIN HERE: Felicixty

    ReplyDelete
  13. That seems like an amazing get away :)

    I'm a new blogger and would love it if you could check me out.

    JOIN HERE: Felicixty

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...