Oct 22, 2013

Kitch & Chic kutak!

Tragajući za interesantnim, inspirativnim enterijerima, sasvim slučajno, naišla sam na pravu malu poslasticu pod nazivom Kitch & Chic! Oduševljenje je bilo još veće kada sam saznala da se ona nalazi ušuškana u srcu Vojvodine - Novom Sadu. Vrata ovog prelepog đusi bara, otvorila nam je beskrajno šarmantna i vedra vlasnica Nataša, koja se krije iza QCE studija. Uređujući mnoge enterijere, uvek je imala želju da stvori jedan svoj kutak u kom će moći da uživa a isto tako, i da ga pokloni svojim sugrađanima. Činjenica je da je uspela da, osmišljavanjem jednog ovako toplog i prijatnog ambijenta koji obiluje mnoštvom detalja i pažljivo odabranih boja i dezena, ponudi nešto potpuno drugačije od onog na šta smo danas navikli. Ideja da se vintidž stilu dodaju note modernog kao i da se ovakav mali prostor maksimalno iskoristi i učini vizuelno većim, dala je više nego odlične rezultate.
Sveži đusevi, mafini, popularni macaronsi, obroci "zdravlje u čaši" i palačinke, samo su od nekih poslastica koje nudi ova preukusna Kitch & Chic kuhinjica. Prepuštam vas fotografijama koje smo zabeležili, uz toplu preporuku da doživite i vi vaš "šik" trenutak!
Lokacija/Location: Narodnog fronta 54, Novi Sad - Kitch & Chic
Fotografije/ Photos: Marina & D.
*prve dve fotografije su preuzete

13 comments:

  1. It looks like a cosy and nice place, would love to be there and have some of these delicious treats. The photos are beautiful Mari, the decor is dreamy and perfect for it!:) Hugs and kisses my friend! Mwah!:****<3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Im glad that you feel the same as me, about this interior design :)
      Kiss :*

      Delete
  2. Fantastično!!!! :)

    ReplyDelete
  3. Very nice Photos!. Great Job as always.

    ReplyDelete
  4. Divno!

    http://itsmetijana.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. great post. would you like to follow eachother?
    http://indiesan.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you so much dear :) Yes, of course I want :)

      Delete
  6. Izgleda prelijepo :-)
    U fazi sam kad je moj san da ostavim malu slasticarnu kad zavrsim skolu, bas nedavno sam u Zagrebu ''nabasala'' na slasticarnu Amelie. Takodje je sve uredjeno u Vintage stilu, toliko mi se dopada i sve je u ovom chic fazonu. Prelijepo,bas bih voljela posjetiti ovaj slatki kutak.
    Pozdrav

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...