May 9, 2012

Mladi talenti: Kristina Ivković

Danas vam predstavljam dvadesetjednogodišnju modnu dizajnerku i slikarku -Kristinu Ivković, koja je svojim predstavljanjem kolekcije "Moments of gentleness" na prošlogodišnjem Fashion.hr-u, oduševila sve ljubitelje mode istančanog ukusa.

Kristina je studentkinja druge godine modnog dizajna na Tekstilno-tehnološkom fakultetu u Zagrebu. Publici se do sada predstavila na sledećim takmičenjima: "Yong creative Chevrolet", "Lift by Perwoll", "Modnom ormaru" i "Od transparenta do modnog dodatka". Za svoje kreacije kaže da su način izražavanja i razmišljanja, ispoljene kroz emocije, a na pitanje šta je za nju stvaranje i kako gleda na umetnost, rekla je: "Stvaranje je za mene izbacivanje šarene sreće ili na papir umetničkim crtežom ili kupovinom zanimljivog materijala koji će naći svoje mesto u nekoj kolekciji. Umetnost je povratak u detinjstvo, sanjarenje, maštanje, sloboda".  

Ova divna umetnica, prijavila se na još jedno takmičenje koje bi joj omogućilo izradu nove kolekcije sa njenim potpisom. U pitanju je "Draft Next Generation" koji dodeljuje 1000eura i mogućnost izlaganja na sledećem "Draft Fashion Week-u".Ovo prilikom bih vas zamolila da je podržite i glasate za nju tako što ćete ući ovde na sajt Fashion Week Zagreb, pronaći je na listi (10-a po redu) i klikom na "glasaj", povećati njen broj glasova. Možete glasati jednom u 24h, svaki dan do 11.maja.













Kristinine skice koje su inspiracija za kolekciju - Dreft Black












Kolekcija "Moments of gentleness""



Fashion.hr

Do sledećeg posta,
budite srećni i nasmejani...
S ljubavlju,
Marina

2 comments:

  1. wow, odlicne skice...dopada mi se posebno prva...

    ReplyDelete
  2. Hey dear, u have really interesting posts. I like ur amazing photos the most. Visit me when u catch up some free time. xo xo

    http://wieneragnes.wordpress.com/
    http://stylemyclosetup.wordpress.com/

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...