Apr 10, 2018

Night Garden kolekcija

Verujem da je čuvena LLums Cosmetics Night Garden kolekcija svima već dobro poznata. Kako i ne bi bila kada je ona, po mom mišljenju, nešto najlepše što je ovaj brend šminke lansirao. Ovu kolekciju su obeležile mračne boje i mnogo, ali zaista mnogo šljokica. Ko još može da im odoli, hm?
Ono što ste mogli da primetite, jeste da su zastupljeniji proizvodi za šminkanje očiju i to: 
dve vrste eyeliner-a metalik završnice u nijansama blue i violet, INK liner long lasting black koji je u obliku flomastera, 4 kremaste senke eye designer (blue rose, mistery rose, ivy, cosmic night)
dok su posebno oduševljenje izazvali lakovi za nokte u nijansama glitter lilac, green, bordo i glitter violet.
Na kraju ovog posta ću vam ostaviti jedan YouTube video u kom je divna šminkerka Jelena na pravi način prikazala upotrebu ovih proizvoda. Mislim da će vam to biti i više nego korisno.
Ono što je sjajno kod ova dva eyeliner-a, jeste taj divan metalik finiš koji ostavlja uz efektne a opet suptilne šljokice. Moj savet je da se on koristi nakon nanošenja crnog eyeliner-a jer tada daje pravi rezultat.

 Lakovi za nokte su nešto što ne smete zaobići! Koristila sam ih posle nanošenja laka u približnoj nijansi nekog od gore prikazanih. Smatram da su odličan "top coat", posebno kada su u pitanju teget i crni lak. Definitivno imaju moju toplu preporuku.
 Kremaste senke Eye Designer u olovci su naizgled tamne i deluje kao da su sve istih nijansi, što svakako nije tako. Vrlo su pigmentovane i sadrže fine šljokice. Odlično se nanose (najbolje četkicom a ne direktno) i isto tako se i blendaju.
Pre nego bilo šta kažem na račun ovog INK linera u obliku flomastera, moram da se ogradim da sam neko ko preferira one klasične, tečne eyeliner-e. Slažem se da je daleko lakše izvući taj savršeni luk pomoću flomastera ali kada naučiš na jedan tip, malo je teže prilagoditi se nekom drugom.
Što se tiče aplikatora, INK liner ima izuzetno precizan aplikator, ne preslikava se na kapcima, veoma je pigmentovan i trajaće ceo dan bez da se linija liner-a isprekida (što nekada može da se desi kod onih klasičnih koje ja najčešće koristim).

POKLON ZA VAS:

S obzirom na to da sam neko ko zaista voli da poklanja, posebno kada znam koliko dame koje me prate obožavaju šminku, sledi nešto za ljubiteljke plavih boja na očima.
Iskombinovala sam ih sa dva proizvoda za lice o kojima sam vam već pisala.
POGLEDAJTE "TIPS AND TRICKS" kako na najbolji način upotrebiti proizvode iz Night Garden kolekcije a posebno kada su u pitanju nijanse koje vam poklanjam. Klik na LINK  divne Jelene koja se tako savršeno našminkala koristeći ove proizvode.

__________________________________________________
Svi proizvodi su dostupni u Lilly drogerijama
Fotografije: Marina, The Book of Happiness

9 comments:

  1. Replies
    1. Hvala na komentaru Biljana. Drago mi je što voliš Llums ♥

      Delete
  2. Sve je predivno, bas imam zelju da isprobam nesto od toga. ❤

    ReplyDelete
  3. Hvala draga Slađana ♥
    Šta god da izaberete iz Night Garden kolekcije, sigurna sam da se nećete pokajati ♥

    ReplyDelete
  4. Predivno je sve.Kvalitet extra.

    ReplyDelete
  5. This is a gorgeous collection! never tried the brand but the foundation and the contouring palette looks wonderful! Your photos are so beautiful!
    Helene // Beautiful Is My Attire

    ReplyDelete
  6. Divan post
    Pratim te,mozes mi uzvratiti ako zelis,mnogo bi mi znacilo
    https://makeyourfashionchoice.blogspot.ba/

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...