Apr 23, 2016

Serbia Fashion Week - Favorite Shows


Rekla bih da je najbolje sumirati utiske kada prođe neko vreme i nestane sva ta euforija u toku revija i dok se na pistama smenjuju mnogobrojni dizajneri. Kao gosti Serbia Fashion Week-a, imali smo čast da sedimo u prvom redu i propratimo revije koje smo odabrali. Izdvojila sam svoje favorite, međutim ovde bih dodala i reviju Marije Šabić, kojoj na žalost nisam prisustvovala. Fotografije koje sam odabrala, zabeležila sam svojim objektivom i iskreno se nadam da će vam se svideti. Bio mi je veliki izazov fotografisati ovakav jedan događaj s obzirom na to da su u pitanju dinamične scene i da su modeli konstantno u pokretu. Potrebno je mnogo strpljenja da sa raspoloživom opremom napravite čiste fotografije. Nadam se da sam uspešno odgovorila na ovaj izazov a u komentarima mi javite koje revije su vaši favoriti.

PS. Dress-mee se sa razlogom našao na prvom mestu liste omiljenih jer ćete sigurna sam, prepoznati haljine koje smo ostale devojke i ja, imale priliku da nosimo. Više o tome pisala sam u prethodnom postu koji možete da pogledate ovde.
Takođe, klikom na naziv svakog dizajnera koji vam se učini interesantan, imate mogućnost da vidite kompletnu reviju koja se nalazi u albumu na zvaničnoj stranici Serbia Fashon Week-a.
Uživajte!

 ____________________________________________
Fotografije/Photos: Marina, The Book of Happiness

7 comments:

  1. Fenomenalan odabir i odlične fotografije! Svaka čast draga! Sve izgleda divno. ♥

    innisall.blogspot.com <---- Novi post na mom blogu!

    ReplyDelete
  2. I ja baš htedoh da napišem kako si odabrala lepe kreacije da nam predstaviš. I mnogo mi je lepa manekenka u kratkoj plavoj haljini, ma prelepa.

    ReplyDelete
  3. WoW, bas sam odusevljena revijama. Favorit mi je takodje Dress Mee. Rado bih izabrala neku haljinicu za sebe :-) Fotkice su super ispale.
    Cmok

    ReplyDelete
  4. Amazing! love all the style and fashion!

    Please visit my Blog!

    http://www.alessabernal.com/

    Alessa Bernal :)

    ReplyDelete
  5. Fotkice su predivne! :) Ono sto si odabrala je bio i moj favorit, ima tu nesto skorpijsko kada nam se ukusi poklapaju ;))

    ReplyDelete
  6. Divne kolekcije! Mnoge stvari mi se bas dopadaju.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...