Jun 25, 2013

Muffin Club nagrađuje


Mašem vam iz čarobne Muffin Club radionice gde sam razgovarala sa njenim tvorcima. O tome šta sam saznala i šta je povod našeg razgovora, saznajte u narednih nekoliko minuta. Sigurna sam da ćete uživati koliko i ja.

1. Kako se zapravo rodila ideja za otvaranjem ukusne, Muffin Club radionice?
Sasvim spontano, nakon putovanja u inostranstvo, u periodu sumiranja utisaka i sanjarenju o mogućnosti nas mladih da se pored studija bavimo i nečim malo drugačijim, neobičnijim i kreativnijim, a slatkim i oku i srcu. Uz jasnu viziju, podršku i smelost za novi iskorak upustili smo se u ostvarenje naše čarobne radionice koja se nadograđuje svakim danom i podiže na jedan viši nivo, jer poštujući želje naših korisnika otvaraju nam se novi vidici i mogućnosti za jos originalnijim idejama. 

2. Fotografije su i više nego dovoljne da nam dočaraju Vašu ljubav prema ovom poslu. Gde pronalazite inspiraciju?

Inspiracija neobjašnjivo sama nadolazi.

Nešto nas pokreće; da li su to osmesi, originalne poruke dragih osoba kojima ih poklanjamo ili neobične ideje koje predlažu nasi sugrađani, a mi ih realizujemo kroz poklone u veoma ekskluzivnim, ručno izrađenim kutijama ili putem aranžiranja sweet table-ova (slatkih stolova) za razne prilike i značajne datume.



3. Pored mnogih, posebno lepa strana Vašeg posla su iznenađenja koja priredite isporukom slatkih Muffin paketa. Koliko vas to zaista ispunjava?
Da bismo što profesionalnije obavljali nas posao - hobi vršimo i dostavu nasih proizvoda, kako u Bačkoj Palanci tako i u Novom Sadu.
Ne pristupamo zadacima sa rezervom, verujemo u ljude i snagu sreće i osmeha u ovim čudnim vremenima. Povratne informacije nas osnažuju i pokazuju da smo na pravom putu, čiji se kraj i ne nazire. Otvara nam nove vidike.

4. Koji slatkiš biste posebno izdvoljili iz slatkog Muffin Club programa?
Posebno nista ne bismo izdvajali jer smatramo da sve ukomponovano u jednu celinu koja počevši od poslastica najrazličitijih ukusa, mirisa, boja, aroma i mnoštva detalja, cveća, voća, fotografija zapravo čini posebnu priču koja po malo liči na najukusniju čaroliju...


5. Pre nego što odložimo pero kojim smo ispisali još jednu stranicu Knjige o sreći, dočarajte nam Vašu viziju iste.Sreću čine sitnice i nije je teško dosegnuti, ako postoji dobra volja. Volju jača vera u lepotu, dobrotu, ljubav i osmeh iz kojih se radja snaga, a snaga je pokretač i putokaz, koji vodi ravno u svetlu i srećnu budućnost.




Muffin Club vam poklanja jedan paket ukusnih mafina a ono što treba da znate kako biste učestvovali su
GIVEAWAY PRAVILA:

1. Pravo učešća imaju oni koji žive u Bačkoj Palanci, Novom Sadu ili nekom mestu koje je na tom putu (Čelarevo, Begeč, Futog, Veternik). 
3. Ostavite komentar sa vašom e-mail adresom ispod ove FOTOGRAFIJE

Pobednika odlučuje Random.org.
Igramo se do sledećeg utorka! Srećno!

Iiiiiiiiiiiiiiiiiii pobednica je Nataša Tica Ledzinji čiji je komentar bio pod rednim brojem 7

Čestitamo!

10 comments:

  1. Hi Mari! Oh yum yum, I'm just craving for one of these sweets now!^^ Kisses and hugs lovely!♥

    ReplyDelete
  2. Wow..... delicious!!!
    Would you like to follow each other?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Of course I want dear, you can follow me via Bloglovin because GFC is shutting down soon :)

      Delete
  3. Hi darling, I'm following you on Bloglovin and GFC too!!!
    It isen't true that GFC is shutting down, but is Google Riders that is shutting down.... is different!!!! Btw, I hope you will follow me back!!!
    Kisses

    ReplyDelete
  4. lovely photos! ♥


    Would you like to follow each other?
    http://begin-with-nothing.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. The photos and food are awesome. If you or anyone you know are interested in earning income just for gathering referrals check out my page.

    http://debtfreelife.ws

    ReplyDelete
  6. Wow very nice post ;))

    http://closertotheedge1.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. wow wow wow amazing everything looks fantastic!

    beautiesunlocked.blogspot.co.uk

    Lx

    ReplyDelete
  8. Hello!This is my first time here.And I think your blog is great.Your great blogger.This post is amazing.What do you think about following each other on GFC and Bloglovin?.I'd be glad and follow you back I promise :)) Kisses :*
    http://fashionella123.blogspot.com/

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...